Vårfixardag lör 4 Maj kl. 10-13

Vårfixardag lör 4 Maj kl. 10-13

Nu är det dags för föreningens vårfixardag, lördagen den 4 maj kl. 10:00. Vi kommer detta år samlas utanför gårdshuset på gård 9 för att gå igenom arbetsuppgifterna, som också kommer att finnas uppsatta på anslagstavlor och utanför tvättstugorna.

Vi kommer att gemensamt ta fram trädgårdsmöblerna, grillen, vattenslangar, blomkrukor och göra fint på gårdarna, källargångar och cykelförråd. Efteråt kommer det att serveras det fika vid ca kl. 12-13.

Som vanligt kommer det att finnas en container på plats för allehanda skräp (ej elavfall eller kemikalier), observera att miljöstugan är stängd följande måndag (6 maj).

Vänligen föranmäl ert deltagande till Peter på mark@brf-uttern.se så vi vet hur mycket fika vi ska köpa in.

De föremål som står i källargångar, förrådsgångar och trapphus kommer att städas bort, då de mot reglerna blockerar utrymningsvägar och är en olycks- och brandrisk. Det gäller alla föremål som inte föreningen placerat där.


I år kommer vi genomföra en omfattande inventering av vilka cyklar som inte har en ägare i cykelförråd och cykelställ utomhus. Styrelsen märker upp alla cyklar och övriga föremål med en blå papperstejp den här veckan. Vänligen ta bort tejpen från era saker under april, eftersom allt med blå tejp kommer att anmälas som hittegods till polisen och flyttas till förvaring efter den 30 april.

Tänk också på att det är endast cyklar som används aktivt som ska förvaras i gemensamma utrymmen, om man inte planerar att använda sin cykel under året, så ska man förvara den privat på annat ställe. Det gäller även pulkor, barnstolar och andra saker i cykelförråden.