Festlokaler

Festlokaler

Föreningens festlokaler ligger i gårdshusen – på gård 8 och på gård 9. De kan endast bokas av föreningens medlemmar.

Lokalerna är välutrustade med bord och stolar, kök med spis, ugn, mikro, kyl, frys, diskmaskin, kaffekokare, vattenkokare. Glas, porslin och bestick för ca 50 personer. Dammsugare och övrig städutrustning.

WiFi

Det finns också WiFi i lokalerna. Det fungerar ungefär som det brukar göra på flygplatser, shoppingcenters och liknande ställen med fri WiFi. Det finns ett öppet WiFi-nät som heter BRFUttern Gäst. Man behöver inget WiFi-lösenord för att koppla upp sig mot det.

Däremot kan man inte surfa förrän man öppnat sin webbläsare och fyllt i ett lösenord på inloggning-sidan som dyker upp där. Lösenordet får du av värd/värdinna.

Trivselregler

Som värd ser du till att gästerna respekterar föreningens ordningsregler för gården. Du har ansvaret för lokalen tiden du bokat.

Det råder rökförbud i gårdshuset. Rökning är endast tillåten utomhus och fimpar slängs i askkoppen framför gårdshusentrén.

Gäster är välkomna att vistas på gården men efter kl 22:00 måste man tänka på ljudnivån så inget stör de boende runt gården.

Tider och kostnad

Hyran är 300 kr. Du betalar med Swish när du får nyckeln av gårdsvärden.

Hyran löper från kl 10 dagen du bokat till kl 10 nästa dag.

Nyanskaffningskostnader för trasiga inventarier, glas, porslin etc kan tillkomma i efterhand. Är lokalen undermånligt städad efter vistelse tillkommer även en städavgift om minst en dygnshyra beroende på omfattningen av rengöringen. Tilläggsavgifter påförs vid nästkommande kvartalsavisering från HSB.

Kontaktpersoner

Gård 8
Stefano Torres070-731 92 76
Anna Enberg070-733 88 76
Gård 9
Micke Hujanen070-583 34 46
Erik Zachariassen073-938 67 39

Nyckel överlämnas i respektive lokal av gårdsvärd och återlämnas efter avsyning.