Festlokaler

Festlokaler

Föreningens festlokaler ligger i gårdshusen – på gård 8 och på gård 9. Det finns även en mindre festlokal mellan gårdarna, i styrelserummet T2 nb. De kan endast bokas av föreningens medlemmar. Festlokalerna är inredda i olika profiler för att öka användbarheten:

Festlokalen på Gård 9 är inredd med stor flexibilitet i layout med uppgraderat möblemang för 40 personer av hopfällbara bord och stapelbara stolar. Det lämpar sig väl för föreningsstämmor, stora sammankomster, barnkalas och dans. Glas, porslin och bestick för ca 40 personer.

Festlokalen på Gård 8 inreds just nu som ett förlängt vardagsrum med olika bekväma sittgrupper av fåtöljer och soffor, ett piano och mjukare belysning via golvlampor. Det är möjligt att duka för 12 personer sittande vid ett stort matsalsbord. Ytterligare platser kan ordnas med bord och stolar upp till 40 personer totalt i lokalen. Glas, porslin och bestick för ca 30 personer. (Lokalen inreds just nu och kompletteras löpande, med stora växter, mattor och bokhyllor. Titta gärna in hur det ser ut just nu)

Styrelserummet mellan gårdarna är inredd som ett chambre séparée med ett utrustat kök, nespresso och ett smakfullt styrelserum för mindre middagar upp 10 personer, fotbollskvällar, sammanträden som kräver en stor 75” TV (anslutningar via HDMI, Airplay), HD kamera (USB-A), konferenshögtalare (bluetooth, USB-A), en vägg med whiteboards bakom draperier och uppkopplingsmöjligheter. Glas, porslin och bestick för 10 personer. Lokalen ska vara avstädad och lämnad senast kl 24:00 och tillträde enligt överenskommelse med uthyrningsvärden.

Alla lokalerna är välutrustade med bord och stolar, kök med spis, ugn, mikro, kyl, frys, diskmaskin, kaffekokare, vattenkokare. Dammsugare och övrig städutrustning.

WiFi

Det finns också WiFi i lokalerna. Det fungerar ungefär som det brukar göra på flygplatser, shoppingcenters och liknande ställen med fri WiFi. Det finns ett öppet WiFi-nät som heter BRFUttern Gäst. Man behöver inget WiFi-lösenord för att koppla upp sig mot det.

Däremot kan man inte surfa förrän man öppnat sin webbläsare och fyllt i ett lösenord på inloggning-sidan som dyker upp där. Lösenordet får du av värd/värdinna.

Trivselregler

Som värd ser du till att gästerna respekterar föreningens ordningsregler för gården. Du har ansvaret för lokalen tiden du bokat.

Det råder rökförbud i gårdshusen och styrelserummet. Rökning är endast tillåten utomhus och fimpar slängs i askkoppen framför entrén.

Gäster är välkomna att vistas på gården men efter kl 22:00 måste man tänka på ljudnivån så inget stör de boende runt gården.

Tider och kostnad

Hyran är 300 kr. Du betalar med Swish när du får nyckeln av gårdsvärden.

Hyran i gårdshusen löper från kl 10 dagen du bokat till kl 10 nästa dag. Styrelserummet mellan gårdarna ska vara städat och lämnad senast kl 24 och tillträde enligt överenskommelse med uthyrningsvärden.

Nyanskaffningskostnader för trasiga inventarier, glas, porslin etc kan tillkomma i efterhand. Är lokalen undermånligt städad efter vistelse tillkommer även en städavgift om minst en dygnshyra beroende på omfattningen av rengöringen. Tilläggsavgifter påförs vid nästkommande kvartalsavisering från HSB.

Kontaktpersoner

Gård 8 samt Styrelserummet
Elisabeth Hägglund070-920 15 38
Ingrid Ählberg073-600 24 23
Gård 9
Micke Hujanen070-583 34 46

Nyckel överlämnas i respektive lokal av gårdsvärd och återlämnas efter avsyning.