Hej kära medlemmar i brf Uttern

Hej kära medlemmar i brf Uttern

Vi i styrelsen vill härmed presentera oss och informera er om vad som har hänt sedan årsstämman samt vad som ligger framför oss i planeringen. Vi vill också ta tillfället i akt att tacka er för förtroendet och passa på att informera er om våra ansvarsområden i styrelsen.

Förutom mig själv, Drandafile Rrecaj som ny ordförande, består styrelsen av:
– Hans Tillberg, sekreterare
– Bettina Ståhl, förvaltar ekonomin
– Aurelian Bria, fastighetsansvarig
– Magnus Flyg, information och webb
– Christopher Petersson, förvaltar våra IT-frågor
– Peter Rydell, förvaltar marken
– Suzanne Skoog-Förster, HSB-ledamot

Den 15 maj höll vi vår årsstämma där vi diskuterade och beslutade om viktiga frågor för föreningen. Stämmoprotokollet har publicerats i Mitt HSB för er att läsa. Ni har även fått kvartalsavisering från HSB angående månadsavgiften för juli-september.

Vi går igenom löpande avtal för eventuell omförhandling eller uppsägning. I augusti kommer vi att ha möte för att planera verksamheten och uppdatera underhållsplanen. En fastighetsbesiktning kommer även att genomföras då.

Ditt engagemang och deltagande i föreningen är ovärderligt för oss. Vi letar för närvarande efter en extra gårdsvärd till gårdslokalen på G9. Vi är tacksamma för din feedback och input och uppmuntrar dig att delta aktivt i våra aktiviteter och möten.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via e-post på styrelsen@brf-uttern.se eller genom att lämna ett brev i brevlådan på Trillans väg 2 nb. Mycket information finns även på brf-uttern.se

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta för att göra vår förening ännu bättre.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen
Brf Uttern